“Daj ljubičastu, nemoj da se brukaš”: Bora od gostiju tražio 500 evra na poklon – Mladenci napravili biznis od svadbe

|

Rijaliti par Milica Kemez i Bora Santana nedavno su se venčali i napravili gala svadbu. Kako bi profitirali od svadbenog veselja gostima su naložili da im donesu novac, pišu domaći mediji. I da to ne bude malo, tražili su svima po 500 evra.

“Kada me je pozvao na svadbu rekao je: “Od tebe očekujem jednu ljubičastu. Nemoj da se brukaš da daš manje od toga”, ispričao je jedan od gostiju koji je ispoštovao Borin zahtev, ali je želeo da ostane anoniman.

Kako je dodao, izgleda da je Bora i ostalim gostima isto rekao:

“Dok smo sedeli za stolom, šalili smo se da Bora i Milica neće moći da prebroje koverte jer se niko od prisutnih gostiju nije pojavio sa poklonom. Jedan od njih je dobacio: “Meni je rekao da donesem 500 evra”, a onda su svi za stolom potvrdili to isto.

Sudeći po broju gostiju kojih je bilo po proceni više od 300, i ako su svi doneli po 500 evra, onda su Bora i Milica sigurno “zaradili” za jedan stan u Beogradu. Ako se uzme u obzir da su sve sredili na kompenzaciju (restoran, dekoraciju, animaciju i drugo), te da su imali minimalne troškove, onda je zarada od poklona čist profit.

I sami mladenci su nekoliko puta javno pričali da će se venčati na kompenzaciju.

“Zašto nešto ne bih dobio džaba ako već mogu. Milica i ja to izreklamiramo na svojim društvenim mrežama, ali i na Jutjub kanalu. Naša svadba će se emitovati i na televiziji, a to košta. Jedino mi nije žao na muziku da dam pare, a za bakšiš sam štedeo godinama”, rekao je Bora nedavno.

Njegova supruga je bila zadužena za stajling te je sama šila venčanicu ali i Borino odelo.

“Nisam mogla da zamislim Boru u crnom smokingu, mislim da je ovako izgledao svetski”, smatra Milica.

Izvor: kurir.rs