Sanja Marinković proslavila rođendan: Evo sa kim je duvala cvećice, a o jednom detalju svi pričaju (FOTO)

|

Sanja Marinković, jedna od najpopularnijih voditeljki, proslavila je 49. rođendan, a mnogi su bili iznenađeni brojem godina. Sanja nema potrebu da krije svoje godine, jer je ostvarena na svim poljima i u životu uživa punim plućima. Majka je, ima uspešnu karijeru, a na izgledu joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke.

Društvu su joj pravili prijatelji, što je voditeljka i podelila na društvenoj mreži Instagram. Ona se maksimalno potrudila oko svakog detalja, pa je na stolu, osim hrane i pića, bila prelepa dekoracija od prirodnog cveća.

Za ovu važnu priliku Sanja je obukla crni kostim, koji je istakao njenu savršenu figuru i zanimljive sandale. Voditeljka je bila zatrpana poklonima, a najviše pažnje privukla je slavljenička torta sa njenim likom. Sanja je do kasno u noć slavila rođendan u društvu svojih prijatelja, a jedan deo atmosfere pogledajte na fotografijama.

Sanja Marinković je veoma privržena svojim prijateljima, baš kao i oni njoj, pa su joj nedavno priredili jedno iznenađenje, kome ju je mnogo obradovalo.

Izvor: kurir.rs