Nastupa tužan period za Cecu: Odlazi čovek koji joj je bio savetnik, podrška, rame za plakanje…

|

I kada joj je bilo najteže u životu Cecu Ražnatović vera u Boga nikada je nije napuštala. Duhovni mir je nalazila u crkvi. Ranije je to bio manastir Rajinovac, a sada je to Hram Svetog Save u Beogradu. Duhovnik Cece Ražnatović nekada je bio iguman pomenutog manastira, a pre nekoliko godina postao je starešina Hrama Svetog Save.

Vladika Stefan Šarić odavno je postao čovek kome je Ceca poklonila svoje poverenje, pa je on posle Željka bio jedini čovek pred kojim je pevačica plakala, govorila najdublje tajne i strahove.

Vladika Stefan vremenom je postao duhovnik cele porodice Ražnatović, ali i njihov blizak prijatelj koji je čest gost u njihovom domu. On je nedavno, bio prisutan i na Evropskom prvenstvu u boksu, kada je Veljko Ražnatović osvojio bronzanu medalju za Srbiju.

Nažalost, pevačica više neće imati priliku da se sa vladikom Stefanom viđa tako često, jer on uskoro napušta Beograd, kako piše Star.

Naime, sinod SPC je na sednici 18. aprila odlučio da na mesto starešine Podvorja SPC u Moskvi, gde je vladika Antonije preminuo, postavi vladiku remezijanskog Stefana Šarića dosadašnjeg starešinu Hrama Svetog Save u Beogradu. Jasno je da se Cecin duhovnik seli na hiljade kilometara daleko od Beograda, ali to sigurno neće umanjiti njegovu bliskost i prijateljstvo s pevačicom.

Izvor: svet-scandal.rs