Pripadnike tri znaka Zodijaka čeka veliki novac u maju: Blizanci, vi ste jedan od tih srećnika

|

Kako astrolozi ističu Venera će početkom maja biti u znaku Riba, što znači mnogo pozitivni vibracija, ljubavi i novca. Svi će uživati u ovakvom položaju planeta, ali će najvše dobrobiti imati 3 horoskopska znaka. To su Lav, Blizanci i Bik.

Lav

Najbitnije je da Lavovi u maju poslušaju svoju intuiciju i da se ne upuštaju u finansijske avanture, kako ne bi doživeli nepotrebne odlive novca. Budite otvoreni da novac primite od rođaka, porodice, isplate od poslovnih partnera. Lavovi neočekivano mogu dobiti neko nasledstvo.

Blizanci

Blizanci u maju ne treba da se zanose previše sa poslom, da ne bi zapostaveili porodicu, jer im stiže neverovatno berićetan period. Imaćete velike šanse da dobijete novi posao na koji budete konkurisali. Takođe vam se smeši povišica, dobićete bonuse, a vrlo je moguće da će vam se poboljšati uslovi rada. Prepustite se i uživajte u novcu koji će vam stizati sa svih strana.

Bik

U vašem životu veliku ulogu će imati ljudi koji će vam preneti znanje korisno za posao kojim se bavite tako da obavezno ostanite u kontaktu sa njima. Uvedite i prijatelje u vaš poslovni život jer ćete uživati i zajedno stvarati nove projekte koji će vam doneti finansijski napredak. Vrlo verovatno ćete ostvariti svoje snove u maju, a takođe će vam se ukazati mogućnost da uživate u novcu koji vam dolazi.

Izvor: glossy.espreso.co.rs