Popili dva miliona dinara za noć: Račun sa beogradskog splava koji ostavlja bez teksta – Samo jedna flaša košta milion (FOTO)

|

Svi dobro znaju da je noćni život u Beogradu prilično skup, naročito ako se neko odluči da poseti splavove. Iako se dobar provod podrazumeva, od računice na kraju večeri ume da zaboli glava.

Korisnik društvene mreže X (bivši Tviter) podelio je na svom profilu račun napravljen prošle godine na beogradskom splavu “Fristajler”, pre nego što je potonuo. O ovom astronomskom računu već se pisalo, ali je sada ponovo postao viralan i komentari samo pljušte.

Na profilu ovog korisnika navedeno je da je posvećen parodiji, ali je ovaj račun koji je podelio stvaran i ispravan, provereno je i na zvaničnom sajtu za proveru računa e-servisa za fiskalizaciju pri Poreskoj upravi.

Tviteraš je uz priloženi račun od tačno 2.106.420 dinara sa noćnog izlaska, svoje pratioce zamolio i da mu pomognu oko plaćanja.

“Drugari, molim vas da pomognete da platim ceh sa splava. Da Žorž ne pere sudove uplati neki dinar”, bio je duhovit, ali je neverovatan iznos na računu, mimo ove njegove šale oko pranja sudova, ponovo šokirao korisnike društvenih mreža.

Najskuplje na ovom računu je piće čija samo jedna flaša košta neverovatnih 999.000 dinara!

Na računu je i pet flaša najskupljeg šampanjca od 79.000 dinara po flaši. Takođe društvo je popilo i viski od 23.000 dinara. Na računu je i 10 sokova od borovnice (3.900 dinara), 20 negaziranih voda (5.800), kao i dve kutije cigareta od po 430 dinara, dok su druge dve cigare koštale 860 dinara.

Kako stoji na računu, tri nargile sa zamenom su ga koštale 9.000 dinara, a dve votke čak 118.000 dinara. Te večeri su popijene i 32 limenke energetskog pića koje su iznosile 24.000 dinara.

U komentarima su ljudi uglavnom šaljivo ga savetovali šta da radi, ali i čudili se kako je uspeo da napravi toliki račun.

Izvor: espreso.co.rs