Pomračenje Meseca stiže 8. novembra: Škorpijama pucaju veze, Lavovi menjaju posao – Pazite koje odluke donosite

|

Pomračenje Meseca u Biku odigraće se 8. novembra. Ono što je zanimljivo jeste da se ovaj pun Mesec naziva i “dabrov”, a za četiri znaka horoskopa ovo bi mogla da bude prekretnica u životu.

Bik

Pomračenje se odigrava u vašem prvom polju, te će se odraziti na lične odluke i poimanje stvarnosti. Mnogi Bikovi doneće odluke koje će im promeniti budućnost. Pazite na to kako se osećate jer problemi koji sada budu delovali nerešivo zapravo će biti samo test koji morate da prođete. Nije poželjno da donosite odluke u afektu.

Škorpija

Pun Mesec dešava se u vašem polju partnerstva, pa može da nagovesti kraj i početak nečeg novog. Ako ste u braku, možete lako da dođete do tačke u kojoj ćete shvatiti da dalje ne možete da idete. Nešto će u vašem odnosu sa voljenom osobom morati da se menja. Emotivne veze biće na velikom testu i sigurno je da ćete ostati bez onih osoba koje ne pripadaju u vašem životu.

Vodolija

Pomračenje Meseca najviše će pogoditi vaše porodične odnose. Jedna osoba iz porodice zadavaće vam puno briga i moguće je preseljenje. Sve što se tiče porodice i doma će vam zadavati mnogo problema i treba da pričekate da pomračenje prođe kako biste realnije sagledali odnose koji su vam važni.

Lav

8. novembar će biti bitan datum što se tiče vaše karijere i profesionalnog usmerenja. Moguće je da ćete iznenada promeniti posao ili profesiju. Jedno je sigurno, a to je da ćete na radnom mestu biti deo događaja koji će vas podstaći da donesete radikalne odluke. Ipak, postupite mudro i ništa ne preduzimajte preko noći.

Izvor: alo.rs