On je rođeni brat prve starlete Srbije: Vlasnik je privatne klinike, skriva se od očiju javnosti i veoma je uspešan (FOTO)

|

Prva starleta Srbije, Stanija Dobrojević, već duže vreme živi na relaciji Amerika-Srbija, a nedavno je pokazala i ogroman verenički prsten.

Staniju je javnost upoznala pre 10 godina, kada su tabloidi pričali o njoj kao devojci fudbalera Gojka Kačara. Par godina kasnije smo je gledali na Farmi, zatim u Zadruzi, a oprobala se i kao pevačica. Ona je jedna od naših najpopularnijih starleta, a tokom učeška u rijalitiju prikupila je simpatije.

Starleta je javno pričala o tragediji koja je zadesila nju i njenu porodicu kada je imala samo 10 godina. Njen otac nastradao je u akciji “Bljesak” 1995. godine, kada su proterani iz Voćina u Zapadnoj Slavoniji, a posmrtne ostatke svog oca Dragana i dalje traži 28 godina kasnije.

Zzbog svoje savršeno izvajane figure bila je jedna od najpoželjnijh dama iz sveta šoubiza. Dok ona vodi javni život, njena porodica to uopšte ne voli i retko se pojavljuju u javnosti, pa je malo ko imao priliku da vidi kako izgleda njen brat Sani.

On, za razliku od svoje sestre, ne voli da se eksponira i izabrao je potpuno drugačiji način života. Posvetio se porodici i veterini, a otvorio je privatnu kliniku u gradu u kome živi – Rumi. Sani je po profesiji doktor veterine.

Sani ne zapostavlja svoj izgled,redovno ide u teretanu, a da je u dobroj formi često pokazuje na Instagramu. I brat i sestra su lepotu nasledili od svoje majke koja sve raspametila kada se skinula u bikini.

Izvor: mondo.rs