Ovo je raskošna vila gazde Cipiripija u Vršcu: Sve u zlatu i mermeru, a svi se pitaju za šta služi ovo nasred sobe (FOTO)

|

Zlatna vila gazda “Cipiripija” u Vršcu jedna je od najluksuznijih kuća u Srbiji. Vrata svog doma otvorio je za potrebe snimanja veselja, a snimci koji su kružili internetom ostavili su bez daha mnoge.

Ta raskoš i taj luksuz, sav u zlatnim detaljima, pripadaju poznatoj porodici čiju glavu familije komšije i sugrađani od milja zovu gazda Cipiripi.

Naradio se Cipiripi, ali i zaradio, pa na desetine hiljada evra uložio u porodični dom iz snova čije se fotografije i snimci vrte na Jutjubu, Tik Toku…

Unutra sve sija i šljašti – mermer, stilske garniture, zlatni detalji na svakom koraku, a usred salona na spratu otvor na sredini sobe koji gleda pravo dnevnu na prizemlju. Kuhinja, trpezarija ogromne, a sobe kao igrališta!

Cipiripijeva vila sva je popločana mermerom, a stolice i nameštaj obloženi su suvim zlatom. Na svakom koraku postavljene su flaše najluksuznijeg pića, a posebno privlači salon na spratu na kome se vidi ogromna rupa nasred sobe.

Mnogima su bili zaprepašćeni, pitaju se otkud mu tolike pare da ih skrca u kuću, dok drugi smatraju da je previše zlatno i previše kič.

Snimak kuće pokrenuo je lavinu komenatra na društvenim mrežama. I dok mnogi hvale gazdu Cipiripija kako je sve stekao radom, ima onih koji misle da je enterijer kuće “malo previše”.

“Bravo za gazde”, “Izgleda baš romantično”, “Prelepo”, “Nikad do sada nisam video ovakvu vilu”, Kuća mi je lepa, ali je nameštaj kič, “Bolje da se živi u 20 kvadrata, ko će da čisti sve ovo”, “Srbi na aparatima”, “Uveče kad se probudiš, možeš vrat da polomiš kroz ovu rupu”, “Sve je sređeno sa ukusom”, neki su od najzanimljivijih komentara.

Ali, to nije sve! Evo kako izgleda i svadbeno veselje kod gazde Cipiripija!

Prema običajima svi kite i ukrašavaju, a pod belom šatrom sve je u zlatu! Ispred kuće je srpski barjak, na ražnju vo od pola tone, i još po 10 prasića i jagnjića, a muzika grmi, za pesmu se daje i po 500 evra.

Izvor: kurir.rs