Dva brata se ženila u istom danu, a na veselje pristigli na spektakularan način: Cela Srbija priča o svadbi na Zlatiboru (FOTO)

|

Žigovići koji trenutno žive i rade u Berlinu napravili grandiozno venčanje o kojem svi pričaju.

Kao pravi primer povezanosti u vremenu raznih podela, u zlatiborskom kraju organizovana je jedna neuobičajena svadba. Istovremena ženidba dva brata, a mladenci su na veselje došli na još neobičniji način.

U užičkom kraju se prvi put dogodila neobična svadba u svakom smislu. Dve mlade iz Prijepolja i Novog Pazara sa mladoženjama iz Balića kod Brodareva početak bračnog života obeležile su letom helikopterom.

“Eto dva brata, našli žene istovremeno. I to je neki spektakl koji nije svakodnevno. Svakako smo uvek zajedno, eto i zajedno se oženismo što kažu. Zajednička svadba i tako”, kaže jedan od mladoženja, Ervin Žigović.

Njegov brat Benjamin Žigović kaže da je važno vratiti se u svoj zavičaj: “Rođeni u Berlinu, Nemačkoj, tamo živimo, tamo radimo. Ipak je ovo naš kraj i treba se nekad vratiti ovde”. Pošto su imali iste planove sa svojim izabranicama, rešili su se za zajedničko svadbeno veselje, a roditelji su poštovali njihovu odluku.

“Sve želje je nemoguće ispuniti, ali mi kao roditelji pokušavamo. Sve ovo radimo zato što smo ponosni na njih što su dobri momci, dobri sinovi”, objašnjava Bajazit Bazo Žigović. Žigovići planiraju da dolete trajno i u Srbiju, jer su dobro učvrstili poslovne temelje, a sada će se posvetiti stvaranju porodice.

Bazo je, trbuhom za kruhom, prošao svet, otac je osmoro dece, a ovo je prva svadba njegove dece. On je rekao, sledeća, ako Bog da, može biti i na neki još zanimljiviji način. Ervin ima 28, Benjamin 26 godina, a srodne duše pronašli u pravo vreme, a što je najvažnije svoju ljubav su krunisali brakom.

Izvor: mondo.rs