Ovako sada izgleda rodna kuća Cece Ražnatović: Jedan detalj isti je kao na vili u Ljutice Bogdana, a ovo su izbacili

|

Iako imaju sve uslove da žive gde god požele, roditelji folk pevačice Cece Ražnatović, majka Mirjana i otac Slobodan nikada nisu želeli da napuste svoju Žitorađu.

Njihova poznata ćerka se potrudila da im tamo gde žive ništa ne nedostaje, pa je porodični dom renovirala tako da sve izgleda savršeno. Ekipa Telegrafa posetila je Žitorađu i uverili su se kako danas izgleda porodična kuća Veličkovića, kako je Cecino devojčako prezime.

Na posedu je nekoliko objekata koji izgledaju spojeno, a ono što je zanimljivo jeste da na ovoj kući postoji identičan detalj kao i na vili u Ljutice Bogdana u Beogradu. Reč je o svetlarniku, delu koji je urađen u visokom staklu, a koji pruža mnogo svetlosti.

Inače, na sandučetu je svojevremeno pisalo “Ceca”, ali toga više nema. Pevačica rado posećuje svoj rodni kraj kad god je u mogućnosti, a raspustima na selu oduvek se više radovao Veljko od Anastasije. Govoreći o detinjstvu, Ceca je jednom prilikom istakla:

“Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo jeste da je to bilo jedno zdravo, srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo. Doživela sam staru Jugoslaviju, sećam je se, zaista jedno bezbrižno detinjstvo”, rekla je pevačica svojevremeno.

Izvor: telegraf.rs