Nakon što mu je rasturila vezu od 15 godina, Anđela otkrila šta očekuje od Zvezdana: “Poraz bi mi bio da ne izađemo zajedno iz Zadruge”

|

Anđela Đuričić sigurna je u ljubav svog dečka Zvezdana Slavnića i ne krije da je zaljubljena i srećna, kao ni da je spremna na baš sve, a ima i mnogo planova s njim.

Anđela ima 22 godine i u Zadrugu je došla iz Crne Gore. Ona je uspela da rasturi vezu dugu 15 godina, Zvezdana Slavnića i njegove nevenčane supruge Ane. Ova mlada frizerka sigurna je u ljubav svog duplo starijeg dečka, s kojim je u vezi već tri nedelje, a sve je započelo od njenog ulaska u ovaj rijaliti.

Zvezdan je od septembra pričao da će do kraja biti veran svojoj supruzi Ani, ali pogazio je svoju reč. Anđela je pak priznala da je srećnija više nego ikad, iako zbog nje neko pati.

Njihovu vezu podržao je i otac Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić, koji smatra da će, ako buduća snaja ne bude želela intimne odnose, njegov sin veoma brzo naći njenu zamenu.

Naime, zadrugarke Maja Marinković, Milica Veselivović, Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Marija Kulić su zajedno gostovale kod Sanje Marinković, je bilo reči o raznim temama.

“Koja od vas bi se udala ove godine?”, upitala je voditeljka Sanja Marinković svoje gošće iz Zadruge, a Anđela je odmah odgovorila:

– Ja, odmah sutra bih se udala! Uspeh u ljubavi bi mi bio da Zvezdan i ja izađemo iz rijalitija. Verujem u njega i u ono što on oseća prema meni. Poraz bi bio da ne izađemo zajedno, nakon svega što smo prošli zajedno i svega što smo uložili, a pogotovo on. Ima veoma dobru dušu i harizmu, posvećan mi je i svaki dan me obara sa nogu. Rekla sam Zvezdanu da bih se sutra udala za njega, bez razmišljanja – rekla je anđela i iznenadila sve u studiju i kraj malih ekrana.

Izvor: mondo.rs