Folk milionerka dala bogatstvo za vilu pod zaštitom države: Bazen u dvorištu, antikviteti u kući, a jedino za ovim žali (FOTO)

|

Pevačica Branka Sovrlić u braku je s svojim suprugom već dugi niz godina, a zajedno su stekli ogromno bogatstvo u kome uživaju danas. Međutim, njihova ljubavna priča desila se potpuno slučajno.

– Svog supruga sam upoznala 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je on da preuzme orkestar i da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je baš tada snimio pesmu “Hej Branka”, slučajnost. Zajedno smo od tada, kada me je video me, rekao mi je “Ili moja, ili ničija” – kaže Branka.

Ovaj bračni par svo svoje slobodno vreme provodi u svojoj vili na Ilidži, te često objavljuju slike, iz raskošnoh dvorišta sa bazenom.

Folk pevačica je ovu vilu kupila pre 14 godina i ona je pod zaštitom države. Ima i poseban naziv “Golubica”, a Branka je bila zadužena za unutrašnje sređivanje, dok je suprug zadužen za spoljašnjost vile.

Ova vila “Golubica” prepuna je antikviteti i luksuzna na svakom koraku, a samo dvorište je veličine jednog parka, a u njemu je smešten bazen, kao i deo za druženje i fontana.

Branka sa suprugom poseduje restoran, kuće, kao  i stanove širom celog Balkana. Njen stan u Beogradu sav je u zlatu, pa je jednom prilikom otvorila vrata novinarima i pokazala raskoš. Međutim, njihov materijalni status ne može da im nadomesti nikako žal zbog toga što se nisu ostvarili kao roditelji, i što nemaju svojih potomaka.

Izvor: kurir.rs