Danica i Anica zajedno u istoj seriji: Ristovski spojio bivšu i sadašnju – Posle razvoda doneo neočekivanu odluku

|

Glumac Lazar Ristovski na svom novom projektu radi i sa bivšom suprugom Danicom i sa svojom 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić.

Kako prenose mediji, one će se naći u novoj seriji “Krunska 11”, čije se snimanje ovih dana privodi kraju, ali ne u istom kadru i ne u istoj sezoni.

“Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom prOjektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni”, kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

Njih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku, otkrio je izvor.

Izvor: blic.rs