Dušica pokušala da uteši sina pa se rasplakala, Andrija Milošević vidno potresen: Povorka krenula ka grobnom mestu

|

Danas na Novom Groblju biće sahranjena Bojana Janković, bivša voditeljka poznate emisije City na Pinku, a njeni najbliži će je ispratiti na večni počinak.

Voditeljka Dušica Jakovljević je danima tuguje zbog odlaska prijateljice, a videli smo i njene potresne objave na Instagramu gde je delila i zajedničke prepiske. Ona se pojavila na Novom groblju sa sinom, i oboje su bili vidno potreseni preranim odlaskom Bojane Janković.

Dušica je u jednom trenutku pokušala da uteši svog sina, međutim, emocije su je ponele te se i ona zaplakala. Ovo je jako težak dan za nju. Inače, voditeljka i pevačica Katarina Sotirović pri susretu su pale jedna drugoj u zagrljaj i zajednički se isplakale, piše Kurir. Njih sve su bile jedne od najbližih prijateljica Bojane Janković.

Glumac Andrija Milošević je među prvima stigao sa suprugom Aleksandrom koja ga je držala pod ruku. Glumac je bio vidno potrešen, čak je i stavio naočare kako bi sakrio suze. Tužna povorka je polako krenula ka grobnom mestu gde će Bojana biti sahranjena.

Izvor: espreso.co.rs