“Dozvolimo muškarcima da imaju više žena, stop izopačenosti”: Dačićeva uzdanica uzburkala javnost izjavom

|

Ana Grozdanović, uzdanica Socijalističke partije Srbije, mlada političarka koja za sebe kaže da je prestavnik moderne svetske levice, oglasila se na svom Instagram profilu na kom ima čak 120.000 pratilaca, u želji da javnosti skrene pažnju na demografsku sliku Srbije.

Kako kaže, svi statistički podaci pokazuju da “Srpski narod izumire i da je 72 odsto srpskih sela bez novorođene dece”.

“Od početka ovog veka od 2000 godine prosečna starost stanovnika Srbije je uvećana za 14 godina. Zbog otrova uranijuma (poklon od NATO pakta) u vodo tokovima, prosečni vek u našoj Državi je među najkraćim u Evropi. Statistika predviđa da će 2030 godine u Srbiji biti oko 700 000 ljudi manje. To je ekvivalentno kao da je Srbija ostala bez Niša i Novog Sada zajedno. Prva smo zemlja na Balkanu po mortalitetu a poslednja po natalitetu. Ogroman je broj porasta smrti od zloćudnih tumora. Broj Albanaca od 2000 godine do danas uvećao se za 7 puta a prosečan broj dece po jednoj bračnoj zajednici u Srbiji je tek 0,88. Rat za decu koji nam Albanci još iz Titovog vremena nameću, smo izgubili”, navodi Ana Grozdanović u objavi i ističe.

“Vrlo sam zabrinuta za naš narod. Vrlo sam zabrinuta za našu Državu. Srbija izumire. Posledica Prvog svetskog rata je bio manjak muškaraca i onda je bilo društveno poželjno – dozvoljeno da muškarac ima više žena. Zato bih ja predložila da mi žene ne budemo sebične, već da razmišljamo o opstanku naroda i Države, Srba i efikasnim merama za povećanje nataliteta. Na svaki način moramo da brinemo o opstanku srpskog naroda. Kao žena prihvatam za Srbiju svaku žrtvu. Ako dozvoljavamo različite posebnosti za uništenje zdrave porodice i promociju izumiranja naroda koje EU promoviše na Paradama ponosa predlažem da Srbija bude prepoznatljiva po podršci prirodnoj meri za podsticanje nataliteta”, piše u objavi Grozdanovićeve, koja je zatim uputila posebnu poruku žena u Srbiji.

“Pozivam sve žene buduće majke da izaberu partnera za zdravo i prirodno potomstvo a žene koje ne konzumiraju svoje muškarce da ne budu ljubomorne. U pitanju je opstanak našeg naroda. Ovaj rat ne smemo izgubiti – moramo podneti potrebnu žrtvu. Što znači – da dozvolimo muškarcima da imaju više od jedne žene ali pod uslovom da te druge žene žele da rađaju decu. Ja kao žena koja želi dobro svojoj državi javno prihvatam ovaj način rešavanja ozbiljnog problema opstanka države. Možda će ovakav zakon probuditi žene da ne ostaju sa jednim detetom ali i one koje bi vezu bez dece, poštovanje za žene sa zdravstvenim problemom. Kao mlad političar evo predlažem novu modu Srbije. Stop izopačenosti – zaustavimo nestajanje Srbije”, napisala je uzdanica Socijalističke partije Srbije.

Izvor: mondo.rs