Na ovom poslu dnevno možete zaraditi 5.000 dinara: Od vas se očekuju dve stvari – Ne trebaju vam nikakve posebne veštine

|

Iako na prvi pogled liči na šalu, čitajući tekst u opisu oglasa, za zaradu koja se nudi nema nikakvih posebnih uslova, a ni zaduženja. Radno mesto se nalazi u samom centru grada, a zarada je za puno radno vreme. Radniku takođe sleduju do dva slobodna dana u nedelji, kao i ugovor o radu, što su sasvim pristojni uslovi.

Imajući u vidu iznos prosečne plate u Srbiji, na sam pomen zarade od 100.000 dinara, nemoguće je pomisliti da se ne traže neke određene veštine ili dugogodišnje iskustvo. Međutim, ni tu nema cake kod ovog oglasa, jer kako je opisano, prethodno iskustvo nije presudno jer je obuka obezbeđena.

Ono što se od radnika očekuje da za mesečnu zaradu od nekih 850 evra bude spreman na rad u dve smene, vikendom i praznicima, a leti i do ponoći. Da bude ljubazan, pouzdan i fokusiran na posao. Za one ambicioznije postoji i mogućnost napredovanja, a to znači i da i da bi plata mogla biti veća.

Jedan od jako dobro plaćenih poslova danas je dnevnica hostese. Iako je u pitanju honorarni posao, ukoliko “popunite” mesec angažovanjima, možete zaraditi sasvim pristojno. Imajući u vidu da je ovo radno mesto u ponudi na sajmovima ali i konferencijama, kao i privatnim dešavanjima, nema sumnje da posla konstantno ima.

Kako se može videti iz trenutnih oglasa, dnevnica hostese kreće se do 5.000 dinara. Ova naknada namenjena je za puno radno vreme, ali u zavisnosti od manifestacije može da bude i za samo par časova angažovanja. Kako se u opisu oglasa na portalima za oglašavanje poslova može videti, za ovaj posao nisu potrebne nikakve posebne veštine, a ono što se očekuje od osobe uglavnom je da bude komunikativna i prijatnog izgleda.

Izvor: blic.rs