Miloš Teodosić na pragu Malog Kalemegdana: Proslavljeni košarkaš uskoro u crveno-belom dresu

|

Rekonstrukcija tima Crvene zvezde za predstojeću sezonu uveliko je u toku. Ređaju se odlasci i dolasci novih igrača, a sada stigla je vest koja je obradovala navijače beogradskog kluba.

Naime, prema saznanjima Kurira, Miloš Teodosić na pragu je prelaska u Crvenu zvezdu! Dogovor između dve strane je već postignut, samo je pitanje momenta kada kada će ovaj transfer biti zvanično obelodanjen.

Teodosić na Mali Kalemegdan stiže kao slobodan igrač, a sa novim klubom će potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju da nakon isteka ugovora ostane u klubu u kojem će imati vrlo bitnu funkciju.

Miloša Teodosića su mediji proteklih godina mnogo puta povezivali sa crveno-belima, a kako stoje stvari, ovog puta će ta priča konačno biti ostvarena. Slavni srpski košarkaš najbliži je bio prelasku u Zvezdu 2019. godine, kada se vratio iz najjače košarkaške lige na svetu. Ipak, košarkaš je tada odlučio da potpiše za Virtus i tako razočarao mnogobrojne Delije.

U sezoni koja se nedavno završila, Teodosić je pružao odlične partije u Evroligi, a prosečno je beležio 11.7 poena, 4,9 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

Izvor: kurir.rs