Fasada najlepše zgrade Beograda na vodi počela da se raspada? U funkciji je tek 2 godine – Ni ostale nisu u boljem stanju (VIDEO)

|

BW Terraces sa preko 22.000 kvadrata jedan je od simbola Beograda na vodi, a mnogi su je u startu proglasili za najlepšu zgradu tog kraja jer podseća na „Bejrutske terase“.

Zgrada je locirana u prvom redu do reke i karakteristična je po balkonima sa panoramskim pogledima, a navodno je „inspiracija za ovakvu zgradu bio legendarni neovavilonski kralj Nabukodonosor II, koji je za svoju ženu, kraljicu Amitis, sagradio čuvene Viseće vrtove“.

Mora se priznati da je ideja dobra, što se ne može baš reći za kvalitet izgradnje, sudeći po snimku koji se pojavio na mrežama, navodno je baš pred tom zgradom snimljen i pokazuje da Terraces fasada već ozbiljno propada.

Nakon ovog snimka sedenje na tim terasama mnogima više neće delovati tako primamljivo, iako je zgrada u funkciji tek oko dve godine. Kako trenutno izgledaju fasade možete videti OVDE.

Ni ostale zgrade sa Beograda na vodi čini se ne prolaze bolje. Po internetu je sve više snimaka koji pokazuju kako zapravo izgledaju izbliza, a OVDE pogledajte jedan od njih.

Inače, cene stanova u Beogradu na vodi su paprene. Kreću se „već od 2.950 evra“ po kvadratu, a najskuplji stambeni kvardrat u Srbiji, u prvom kvartalu ove godine prodat je tu po ceni od 11.474 evra po metru kvadratnom.

Izvor: nova.rs