Merlin ne mari za peticiju građana: Otkriveno koliko koncerata planira da održi u Beogradu – Cene ulaznica paprene

|

Bosanski muzičar Dino Merlin rasprodao je do sada tri koncerta u Štark areni (18, 19. i 21. novembar), a u toku je prodaja za četvrti, za 22. novembar 2023. godine.

Prema saznanjima Telegrafa, i karte za 4. koncert su pri kraju kada je reč o prodaji, a dobro upućeni izvor otkriva da je pevač planirao da će u Beogradu održati čak 6 koncerata.

“Dino je od starta znao da to neće biti jedna ili dve Štark arene. Znam da je ljudima iz Štark arene najavljeno da će najverovatnije biti čak 6 koncerata”, otkrio je izvor pomenutog lista.

Za kartama za Merlinove koncerte vlada prava pomama, a s druge strane se velika grupa ljudi zalaže da se pevaču zabrani ulaz u Srbiju zbog govora mržnje protiv našeg naroda. Tim povodom pokrenuta je i zvanična peticija koju je podržala i jedna bosanska starleta.

Što se tiče cena karata, najniža cena za mesto na tribini, koje je najudaljenije od bine, iznosi 3.000 dinara, dok su najskuplje ulaznice one koje obezbeđuje vip deo i barski sto, pa iznose čak 15.000 dinara, dok za kartu u VIP loži treba izdvojiti 6.000 dinara.

Barski sto ima poseban pogled i nalazi se tik pored bine u ograđenom delu pored fan pita, a ko želi da boravi tu, moraće da izdvoji dosta novca za mesto, ali i piće.

Najmanja loža ima 10 mesta, što znači da onaj ko želi da zakupi celu, mora da plati minimum 60.000 dinara. Inače, 6 beogradskih Arena uspeo je da napuni samo Zdravko Čolić, a da li će to poći za rukom i Merlinu, ostaje nam da vidimo.

Izvor: telegraf.rs