Sofronijevići nastavljaju slavlje: Acina majka i tašta zagrljene pevaju – Kosana u crnoj kratkoj haljini

|

Harmonikaš Aca Sofronijević venčao se sa lepom doktorkom Kosanom, a nakon gala venčanja koje su organizovali juče, 7. maja, sinoć su nastavili da slave sa najbližim članovima porodice.

Naime, Aca je svadbeno veselje upriličio u jednom restoranu, koje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a već sutradan su i nastavili da slave. On i njegova supruga Kosana, za najbliži krug prijatelja i porodicu su organizovali i drugi dan slavlja u jednoj popularnoj kafani u Skadarliji.

Sofra je snimke sa privatnog slavlja objavio i na mrežama, na kojima se pohvalio kako se provodi sa taštom i majkom, i to zagrljeni dok samo za njih sviraju muzičari. Harmonikaš je usnimio i deo kada su njegova majka i tašta uživala uz muzičarke i to uz pesmu: “Danas majko, ženiš svoga sina”.

Pokazao je i svoju lepu suprugu Kosanu, koja je blistala u kratkoj haljinici sa perijem oko grudi.

Podsetimo, Sofra se oglasio i podelio i utiske sa svadbenog veselja, te otkrio da se veliki broj njegovih gostiju latio mikrofona.

“Utisak je fenomenalan, presrećan sam, cela porodica je oduševljena, svi nam kažu, što nam je velika čast, da se nikad nisu bolje proveli. Zvonko Bogdan je bio fantastičan, svi su od srca pevali, jedva su čekali moju svadbu. Ja sam se opasno dobro proveo na svojoj svadbi. Na kraju je zapevala Aleksandra Prijović, ona i Filip su nas ispoštovali do daske”, rekao je i dodao:

“Svi su pevači otpevali po blok, Saša Matić, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Slavko Banjac, čak je i Savo Milošević otpevao jednu pesmu. Moje kolege su otpevale po jednu pesmu, a nakon što je izašla torta, svako je uzeo instrument i mladi smo pevali pesmu “Kosana”. Bilo je jako emotivno, kada smo se jutros probudili, samo smo se pogledali, izljubili i malo isplakali od sreće”, zaključio je Aca Sofronijević.

Izvor: telegraf.rs