Menadžer “Fristajlera” je najbolji drug jedne Zadrugarke: Spominje ga svakodnevno, radila je na splavu kao promoter (FOTO)

|

U novogodišnjoj noći, pre tri večeri, poznati beogradski splav “Fristajler” počeo je da tone, dok se žurka na njemu uveliko zahuhtavala. Na svu sreću, sve se dobro završilo po goste, ali vlasnik, direktor i menadžer splava “Fristajler” lišeni su slobode zbog pomenutog incidenta.

Među njima je i menadžer Dragan V. Cile, inače najbolji drug rijaliti zvezde Jovane Tomić Matore, kojeg učesnica “Zadruge” redovno pominje u pomenutom šou programu.

Matora, Ciletov nadimak gotovo svakodnevno izgovara, pozdravlja ga u svakoj prilici, prepričava svojim cimerima sve zajedničke dogodovštine “napolju”. Njih dvoje su očigledno vrlo bliski u privatnom životu.

Na društvenim mrežama, Jovana Tomić Matora ima pregršt fotografija sa svojim prijateljem, uz koje redovno idu i emotivni opisi.

“Jače od najjačeg, moj debelić…hvala ti što si najbolji drug ove godine. Volim te”, samo je jedan od opisa njihovih zajedničkih fotografija.

Jovana i Cile takođe zajedno idu na putovanja i odmore, a Matora kada nije u “Zadruzi”, radi kao promoter na “Fristajleru” i svakodnevno posećuje taj splav. Ne zna se da li je upućena u poslednje događaje na pomenutom splavu.

Izvor: pulsonline.rs