Haljina Lepe Brene izazvala buru u javnosti: Pevačica oštro odgovorila na prozivke i otkrila šta je htela da poruči stajlingom

|

Lepa Brena se već na početku godine našla na udaru kritika zbog neobične haljine, za koju su mnogi prokomentarisali da joj ne pristaje godinama, kao i da je pritom ružna.

Naime, Brena je pred kamerama u jednoj emisiji pevala u dugoj crnoj ekstravagantnoj haljini na kojoj je spreda i pozadi zlatnim šljokicama iscrtano žensko telo, što je izazvalo oštre reakcije.

“Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad videla u životu. Ljudi moji, je li to moguće? Šta je ovo? Majko mila!”, ređali su se negativni komentari na društvenim mrežama.

Burne reakcije javnosti stigle su i do same Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.

“Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo”, odgovorila je Lepa Brena na provokacije.

Novinari su je upitali i šta je ovom haljinom želela da poruči.

“Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog sveta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse”, zaključila je Lepa Brena.

Izvor: hellomagazin.rs