Marija Veljković otkrila razloge razvoda: Stavljao je sebe ispred mene, govorio da nisam sposobna

|

Odluka o razvodu voditeljke Marije Veljković njemu iznenadila je javnost, a Marija je posle nekoliko meseci ćutanja javno odlučila da otkrije šta stoji iza odluke koju su pre nekoliko meseci doneli ona i njen suprug Milan.

Marija Veljković i Milan Milovanović godinama su uživali u velikoj ljubavi koju su krunisali brakom i rođenjem troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose. Ipak, nešto među supružnicima nije krenulo najbolje, pa su odlučili okončaju brak, ali da svojoj deci zauvek ostanu mama i tata, koji se zajedno trude da ih izvedu na pravi put.

Voditeljka “Slagalice” nedavno je sela ispred objektiva kamere i obratila se pratiteljkama njenog “Youtube” kanala, otkrivši pravu istinu o njenoj najvažnijoj odluci u godini za nama.

“Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno”, ispričala je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje:

“Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Sve možete, kakvi god usponi i padovi bili”, završila je Marija poželevši pratiteljkama hrabrost, koju ona godinama nije imala.

Izvor: story.rs