Vođa “Bara” raskrinkao estradu: Plesao sa Anastasijom, zbog Novaka dobio otkaz

|

Sinoć je na televiziji Kurir počeo da se emituje novi rijaliti program “Bar”. Luka Pavlović je takmičar koji dolazi iz Beograda i ima 27 godina, a izabran je i za vođu već prvog dana, a radio je po prestoničkim klubovima, pa je upoznat sa srpskim džet-setom. Luka je pun anegdota iz klubova, te je rešio da otkrije neke zanimljivosti.

Naime, Luka je dobio otkaz u jednom klubu jer je po “naredbi” Đokovića skinuo majicu koja je ujedno i njegova uniforma i veselio se sa njim i gostima na žurci.

“Skinuo sam košulju, zavrteo je i bacio i zbog toga sam bio kažnjen. Ali bih to opet uradio, jer je to Novak Đoković, naš najbolji ambasador. Ne ljutim se na njega zbog toga, nije on ništa kriv”, rekao je Luka.

Govoreći o gostima sa estrade koji su ga razočarali, Luka je spomenuo pevačicu Gogu Sekulić.

“Bila je uslužena kako treba, želela je da bude sve luksuzno, a nije dala bakšiš nikakav. Nije imala poštovanja. Milka Forcan je najbolja, prava dama”, rekao je Luka.

Takođe, dodaje da ga je Anastasija Ražnatović oduševila svojom prirodnošću.

“Te večeri sam plesao sa Anastasijom Ražnatović. Izašao sam na binu i imao sam neku svoju koreografiju. Tad se tu pojavila i neka devojka za koju sam tek dva-tri minuta kasnije shvatio da je Anastasija. Bilo mi je opušteno, jer smo tad svi bili popili. Totalno je prirodna devojka. Video sam tad i Bikovića, mnoge političare, sportiste…”, ispričao je Luka.

Izvor: espreso.co.rs