Lepa, bogata i skoro 20 godina starija od njega: Ovo je Jelena, žena koja je ostavila glumca Milana Marića (FOTO)

|

Glavnom ulogom u filmu “Toma” glumac Milan Marić (31) uspeo je da rasplače više od milion gledalaca. Profesionalno vrlo uspešna godina je iza njega, ali što se tiče ljubavi, nije baš tako.

Vezu, čiji kraj ga je veoma pogodio, Milan je gradio tajno. S Jelenom se nije pojavljivao u javnosti, a ona nije bila prva deceniju i po starija dama s kojom se zabavljao. Svojevremeno je bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, a kada se to doznalo i pisalo u medijima, oglasio se:

“Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe”, govorio je u to vreme Marić.

Proći će sigurno dosta vremena pre nego što glumac nekoga opet pusti u svoje srce. U šali je jednom prilikom izjavio da bi narednog puta voleo da sreću pronađe pored osobe koja ne zna mnogo o njemu i njegovom glumačkom radu.

“Idealno bi bilo da upoznavanje s tom novom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vensan Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vensan, mogu i ja”, optimističan je Milan Marić.

Izvor: story.rs