Veliki godišnji horoskop za Ovnove: U 2022. novac vam dolazi neočekivano, srodnu dušu upoznajete u avgustu

|

Naredna godina će biti vrlo značajna za Ovnove. Neće manjkati iznenađenja u ljubavi, ali i poslovni uspesi su pred vama. U narednoj 2022. godini Ovnove čeka bezbroj prilika za ljubav i poslovne projekte. Idealni meseci u kojima će se sve uloženo isplatiti su mart, april i maj, а za brak i ozbiljnu vezu astrolozi preporučuju maj, avgust i septembar. U 2022. godini bićete avanturistički raspoloženi, pa ćete sebi priuštiti mnogo putovanja.

Posao i finansije

Tokom 2022. godine, novac će dolaziti od raznih dividendi, ugovora, projekata, stipendija. Zanimljivo je da vam veliki deo novca dolazi ne od rada, već neočekivano, od igara na sreću, poklona i nasledstva. Ovo će vam omogućiti da stvorite finansijsku stabilnost tokom godine. Iako ćete dobar deo iskoristiti za otplatu dugova i kredita, na vidiku su i investicije u nove poslove. Ipak, prilivi novca se smanjuju posle 24. novembra, pa se trudite da bitne stvari odradite do tog datuma. Ipak je za uspeh u radu potreban trud, istrajnost, ali i ljubav prema poslu. Što više entuzijazma unesete u posao, to ćete biti uspešniji u 2022. godini. Za one koji su izgubili orjentaciju u pravcu u kojem žele da krenu u karijeri, 2022. godina će biti period kada se za Ovnove otvaraju nove mogućnosti.

Ljubav

2022. godina biće godina ljubavi za pripadnike ovog znaka, bez obzira da li su slobodni ili zauzeti. Velike su šanse da se slobodni Ovnovi zaljube. To bi bila iznenadna ljubav rođena pod neobičnim okolnostima sa totalno neočekivanom osobom, koja i nije baš vaš tip. Najveće šanse za ljubav imate oko maja meseca, kada će sve biti u znaku ljubavi, a u avgustu možete pronaći svoju srodnu dušu.

Onima koji su već u vezi ili braku, ljubav će toliko procvetati, tako da nećete ni pomišljati da započnete nešto sa strane ili da se rastavite. Januar može biti pun intenzivnih događaja i tada se od vas zahteva mudrost u postupcima. Mnogi Ovnovi razmatraće proširenje porodice. Očekuje vas bogat ljubavni život, naročito oko novembra. U ovoj godini isprobajte nova i zanimljiva iskustva koja ste ranije izbegavali. Otkrijte svoju avanturističku stranu – dokživite ljubav u punom sjaju, bez granica.

Zdravlje

Previše energije i emocija ulažete u ljude koji to ne zaslužuju. Pokušajte da u ovoj godini sebi budete na prvom mestu. Sve u svemu, prognoze su da će zdravlje u 2022. godini za Ovnove biti dobro, bez posebnih turbulencija. Odradite preventivne preglede. U periodu od maja do oktobra osetićete poboljšanje i oporavak od manjih tegoba poput glavobolja i prolaznih tegoba u organima za varenje. Takođe, osetićete priliv nove energije.