Komšija čoveka u Novom Sadu šokirao potezom, a on mu verbalno uzvratio na zabavan način: Zalepio je ovu poruku na ulaz u zgradu (FOTO)

|

Postali smo veoma netolerantni u svetu gde u svakom trenutku negde žurimo i nemamo vremena da zastanemo i udahnemo vazduh. Posebno netolerantni na druge ljude i zbog toga se dešava da se ponekad i pretera u ponašanju.

Jedan građanin Novog sada gađao je svog komšiju jajima i time preterao u ponašanju. Osim što je bio bezobrazan, sada mu se smeje cela Srbija zbog šaljive reakcije komšije kog je gađao, o kojoj smo već pisali i koja je završila na društvenim mrežama.

– Komšija koji me je gađao jajetom, neka baci i slanine sledeći put. Komšija iz prizemlja – stoji u poruci koja je ostavljena na ulaznim vratima zgrade, uz kesu u koju je spakovano razbijeno jaje.

Ova poruka izazvala je mnogo komentara o tome šta bi još moglo da se baci uz slaninu i jaje : “Može da doda hleba i luka uz slaninu, da se ne šteka sledeći put”; “Baci i neku radžu ne se bunim”, ali i da je autor poruke mogao da prođe i gore : “Sreća da nije pazario kesu sa đubretom. Jaje je extra.” i kakvo je to “razbacivanje jajima na ovu skupoću”, “A jaje 20 dindži čovek te voli”, bili su neki od komentara.

Međutim, ima i onih kojima nije baš smešno i poruka je pokrenula raspravu o tome kako se treba postaviti sa komšijama koji prave mnogo buke.

– Sve đubre ima da završi ubuduće u hodniku dok se ne nauče pameti. A za buku niko nije došao lepo da kaže da mu nešto smeta. Pored mene su bračni parovi sa malom decom i niko se do sada nije žalio – napisao je besan komšija iz prizemlja.

Izvor: kurir.rs