Dušica se vraća na Pink? Tri sata razgovarala sa Mitrovićem – Odbija da vodi rijaliti, pregovara oko vrlo gledane emisije

|

Voditeljka Dušica Jakovljević juče je posetila zgradu Pink televizije. Podsetimo, Jakovljevićeva je dobila otkaz na Hype, televiziji na koju je prešla po odlasku sa Pinka, a sada se spekuliše da se vraća ružičastom jatu.

Ona je juče oko 15 časova, ubrzanim hodom, “krijući se” ispod sunčanih naočara, ušla u zgradu Pinka na Dedinju, gde se zadržala oko 3 sata. Voditeljka je fotografisana i po izlasku iz zgrade i bila je vidno nasmejana i dobro raspoložena.

Navodno, Dušica trenutno pregovara da vodi drugačiji format emisije od onog u kom smo navikli da je gledamo. Do skoro je bila glavna voditeljka rijaliti programa “Zadruga” i “Elita”, a sada želi da bude deo programa koji je vezan za džet-set, ali nije usko povezan sa rijalitijem.

Navodno, u pitanju je emisija “Premijera”, koja je veoma gledana na Pink televiziji.

“Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika Pinka. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi “Elitu” već će postati voditeljka “Premijere”. U narednim danima bi trebalo da saopšte šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, pa navodno odbija da radi “Zadrugu”, tako da joj popodnevni termin uživo programa sada više odgovaraju”, otkrio je dobro obavešten izvor sa televizije Pink za Pulsonline.

Dušica Jakovljević nije potvrdila ove navode.

Upitana šta se dešavalo “iza zatvorenih vrata” u Pinkovim kancelarijama i otkud da je ponovo vidimo u zgradi ružičaste televizije, Dušica je želela da ostane tajanstvena, pa je kroz osmeh samo poručila: “Ništa, ništa”.

Izvor: pulsonline.rs