Saša Popović iskreno o sinu svoje žene: Ne pravi razliku, Danijel mu ovako vraća

|

Pored majke Suzane Jovanović, ponosan na Danijela kada je sa izabranicom Tijanom izgovarao sudbonosno “da” bio je i Saša Popović, koji je uvek isticao da ne pravi razliku između Danijela i Aleksandre.

– Suzana je moja desna ruka i najbolji mi je prijatelj,sa njom se o svemu konsultujem. Sa nama živi i njen sin iz prvog braka Danijel. On je kod nas od svoje osme godine. Prvo je upisao srednju politehničku školu, ali kad smo videli da ga to ne zanima, ispisali smo ga i prebacili u muzičku, a zatim i u školu za tonsku režiju. Dobro barata kompjuterom, miksetama i tonom. Svira klavir i gitaru, i svaku pesmu „Zvezda Granda“ priprema ili on ili Žika Jakšić – rekao je ranije Saša Popović.

– Danijel je u početku bio zbunjen, ali sam se prema njemu postavio kao pravi otac. Zavoleo sam i ja njega, kao i on mene, i smatram ga svojim detetom. On je kulturan, dobar i lepo vaspitan dečko, a najviše me je fascinirala njegova zahvalnost što sam ga tako prihvatio. Sa njim nikada nisam imao nikakav sukob, ali sam Aleksandrom jesam, ali on mi nikada nije davao povoda za to. Uvek uradi sve što mu tražim, a Aleksandru moram da molim da me nešto posluša. Ali, kad ona kaže: „Tata, donesi mi sok“, već posle prve njene opomene ustanem i donesem joj, kaže Saša kroz smeh.

Izvor: kurir.rs