Loše vesti iz porodice Ražnatović – Opet doživeli veliki gubitak, Ceca priznala: “Ovo je za mene stresno”

|

Bokser Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, pobedio je i prošao u finale Evropskog prvenstva u boksu. Pevačica je naslednika bez daha bodrila iz publike zajedno sa Đorđem Davidom, Ivanom Peters, sveštenikom Ražnatovića, vladikom Stefanom Šarićem.

“Meni još uvek idu suze, preemotivna sam, znam šta mu ovo znači. Dobio je šansu da preko svoje države dobije večerašnji meč. On je maštao o ovome. govorila je Ceca pre par dana. Ovo je za mene stresno, navikli smo da boksuje, ali uvek navijamo da pobedi. Dobija na samopouzdanju”, izjavila je Ceca nakon meča.

Nažalost, Veljko je u finalu izgubio od protivnika Šarabutdina Atajeva.

U kategoriji do 86 kilograma srpski takmičar je imao težak posao pošto je za rivala imao aktuelnog svetskog šampiona. Iskusniji bokser je pobedio i moći će da stane i na čelo Evrope.

S druge strane, Veljko je pokazao da ozbiljno može da se računa na njega u narednim godinama i to na najvišem nivou. Na kraju je i treća runda pripala Rusu, a Veljko je po kraju meča, kako to dolikuje šampionu, prekinuo potencijalne incidente i čestitao je protivniku.

Izvor: hellomagazin.rs