Iako živi u luksuznoj vili, pevačica ne zaboravlja prošlost: Evo u kakvoj skromnoj kući je detinjstvo provela Aleksandra Prijović (FOTO)

|

Pevačica Aleksandra Prijović danas uživa u statusu jedne od najpopularnijih pevačica u regionu, a u privatnom životu uživa u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom. Međutim, Aleksandri Prijović život nije uvek bio naklonjen.

Borka i Nedeljko, njeni roditelji, razveli su se dok je još bila mala, a pevačica je nastavila život sa majkom, koja se uvek trudila da joj tokom odrastanja ne fali ništa. Kada bi Borka, koja je inače takođe pevačica, odlazila na nastupe, malu Aleksandru su čuvali baba i deda, koji su je obožavali.

Svoje detinjstvo je provela u jednoj skromnoj kući, nedaleko od centra Belog manastira. Kada je počela da zarađuje prve pare od nastupa, novac je davala svojoj porodici i ulagala u renoviranje kuće.

U Osnovnoj školi bila je „vukovac”, ali Prijovićka od posla nikad nije bežala.

− Išla sam kao devojčica kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam pričala da idem na posao sa bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam 15 godina, donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim pare na garderobu i izlaske – rekla je jednom prilikom Aleksandra, koja sada živi u Beogradu.

Vredna je i talentovana, udala se u dobrostojećoj porodici Filipa Živojinovića, pa Aleksandra danas sebi može da priušti život na relaciji Beograd–Monako–Majami, kao i da u letnjim mesecima uživa na luksuznoj jahti nedeljama.

Izvor: hellomagazin.rs