Domaćicu brutalno napali jer troši 587.000 dinara mesečno na izgled: Društvene mreže gore od komentara (FOTO)

|

Za ženu milionera, Lindu Andrad (23) je to posao sa punim radnim vremenom. Ona troši ogromne sume novca na šminku, negu tela, nokte, a najviše voli da troši na odeću, što je njene pratioce potpuno impresioniralo.

Ova domaćica troši hiljade evra mesečno na izgled i svoju lepotu, a svi kažu da i dalje izgleda isto nakon svih tih tretmana. Ona je otkrila da troši negde oko 5.000 evra mesečno (skoro 587.000 dinara).

Ova bogata domaćica deli snimke sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama, o tome kako izgleda njen savršeni život u Dubaiju.

Za negu kože i šminku Linda mesečno daje 700 evra. Ima i svog ličnog trenera kojeg plaća 660 evra mesečno. Odlazi u banje što je košta 470 evra mesečno.

Linda se svaki mesec bavi oblikovanjem tela i laserima, ali pošto je ona vlasnica salona koja pruža tu uslugu, to je ništa ne košta.

Svoje nokte sređuje nekoliko puta mesečno i na njih potroši 560 evra. Kako kaže, najviše para potroši na odeću, oko 2000 evra mesečno.

– Lagan posao – tvrdi Linda.

Međutim, njenim “poslom” mnogi pratioci nisu oduševljeni, već su mnogi rekli kako ne misle da su Lindini tretmani lepote vredni novca koji je potrošila.

– Ne bi se reklo – kažu pratioci.

– I dalje ne bih potrošio toliko čak ni da sam milioner. Radije bih putovao svuda po svetu. Ali dobro za tebe – neki su od komentara.

Mnogi smatraju kako se ova bogata domaćica besramno razmeće svojim bogatstvom, u vreme kada se većina bori sa sve većim životnim troškovima.

– A tu su i ljudi bez hrane – zamerili su bogatašici.

– Ja bih lično pomagao siromašnoj deci – kritikovali su je ljudi.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs