Grebu ga, štipaju i vuku ali ne mogu da ga zaustave: Ovako Nikola Jokić izgleda posle mečeva

|

Nikola Jokić mečeve završava izgreban, u podlivima, ali to ga ne sprečeva da dominira u najjačoj ligi na svetu. I sinoć su na sve moguće načine igrači Majamija pokušavali da zaustave moćnog Srbina. Grebali su ga, štipali, udarali, vukli – ali ništa im nije pomoglo. Jokić je po ko zna koji put izdominirao u svom stilu.

Meč je završio sa do sada nikad viđenim tripl-dablom, a njegov tim ostvario je jako važnu pobedu. Nagetsi su slavili rezultatom 109:94, a fantastični Nikola upisao je 32 poena, 21 skok i 10 asistencija.

Snažni Bem Adebajo pokušavao je prljavim potezima da zaustavi i isprovocira Jokića, ali to mu nije uspelo. Kajl Lauri i Adebajo su u drugoj deonici napravili toliko grub faul nad Nikolom, da je Jokiću posle tog duela lila krv niz ruke. Usledio je tajm-aut kako bi lekarski tim sanirao povredu koju je zadobio Jokić.

I pored svega, Nikola nije nasedao na provokacije protivničkog tima. Junački je trpeo udarce i osvetio na način na koji on to najbolje ume – brutalnom i brilijantnom igrom na terenu.

Izvor: kurir.rs