“Kakva ucveljena žrtva, kome vi dajete pare”: Ermina pobesnela pa iznela detalje Aninih mutnih radnji – Polivale čoveka vrelim uljem

|

Bivša zadrugarka Ermina Pašović gostujući u sinoćnjoj emisiji, iznela je niz ozbiljnih optužbi na račun Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende kod Dušice Jakovljević.

Ermina je tom prilikom ispričala da je Ana Ćurčić, koja se javnosti predstavila kao žrtva, zapravo bila kamataš, dok je njenu kumu Milenu Kačavendu optužila da se bavila mutnim radnjama.

Pored ostalog, Ermina je naglasila da joj je Milena pretila da će je pretući na ulici, što nju nije uplašilo, pa je prošle noći iznela sve u javnost.

“Prva ta kuma koja ide protiv nasilja, meni preti da će me išutirati, toliko o nasilju. A da ne pričamo o čoveku kog su kidnapovali, polivali vrelim uljem, i vi takvim ljudima dajete novac. Ana davala kockarima kamate, da im 2.000 evra, a sutra uzme 2.200 i ona kao žrtva ucveljena, kakva ucveljena žrtva ljudi”, ispričala je besno Ermina.

Šta je od toga istina i kako će Ana Ćurčić reagovati na navode bivše Zadrugarke, saznaće se vrlo skoro, jer je danas poslednji dan Zadruge.

Izvor: kurir.rs