Gej Zadrugar bacio oko na Lepog Miću: Za jednog političara koji ulazi u Elitu tvrdi da je prikriveni gej

|

Budući učesnik Elite, Uroš Stanić, javno je priznao da je homoseksualac, a zatim najavio da će u rijalitiju raskrinkati političara koji je prikriveni gej.

Na početku je otkrio da su ga roditelji izbacili iz kuće a zatim najavio da će tokom trajanja “Elite” raskrinkati mnoge.

“Moji roditeji su me izbacili iz kuće zato što sam gej. Ne treba to niko da krije. Ja sve priznajem. Sve prikrivene gejeve ću raskrinkati”, najavio je Uroš i dodao:

“Mnoge sam upoznao na gej aplikacijama. Ima par učesnika koji se boje mene i mog ulaska. Jedan političar koji ulazi u “Zadrugu” je prikriveni gej, raskrinkaću ga”, rekao je Uroš za Telegraf.

Uroš je po profesiji medicinara, a napustio je posao u jednoj bolnici u kojoj je radio. Otkrio je i kakve muškarce voli kao i da je već “bacio oko” na Lepog Miću.

“Preferiram starije muškarce. Stariji su iskusniji. Uglavnom sam bio sa oženjenim muškarcima. Slobodan sam za ljubav, preferiram Lepog Miću. Po mom je ukusu, on je matorac i sviđa mi se njegov mozak. Palim se na Mićin mozak, smuvaću ga”, poručio je Uroš pred ulazak u “Elitu”.

Izvor: telegraf.rs