Zbog onog što se desilo sinoć na “Pinku” reagovalo Ministarstvo odbrane: Oglasilo se zvaničnim saopštenjem

|

Sinoć je u emisiji “Narod pita” na Pink televiziji gost bio Almir Asanović. On je publici poznat kao učesnik iz rijalitija “Parovi” koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, a osim toga, bio je i suprug Divne DNK.

Almir je tokom emisije pričao da je ludo zaljubljen u bivšu „zadrugarku“ Anu Ćurčić, a nekoliko puta joj je izjavio i ljubav.

Povodom njegovog gostpvanja oglasilo se ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

„Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio“, stoji u saopštenju Ministarstva odbrane, a prenosi „Tanjug“.

U saopštenju se dodaje da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, sa oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Izvor: nova.rs