Evo kako je počela veza Snežane Đurišić i Vanje Milošević: Sudbina ih je spojila posle 20 godina

|

Dokaz da ljubav ne zna za godine su Snežana Đurišič i njen partner Vanja Milošević, kao i kako je moguće da se srodne duše pronađu baš onda kada se najmanje nadate.

U ljubavni odnos ušli su pre šest godina, a njihov prvi susret dodgodio se pre više od dve decenije, kada nisu ni slutili da će im se putevi ukrstiti.

– Verujem u neke stvari u životu, a to je da nam je većina stvari predodređena. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Gostovala je na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video, koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli – rekao je Vanja u jednoj emisiji.

– Jelena Bačić Alimpić imala je promociju svoje knjige i pozvala me da prisustvujem, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje. Na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svrati da popijemo piće“ – rekla je Snežana kako joj je Milošević tada prišao, i priznala da je odmah osetila “leptiriće u stomaku”..

Izvor: kurir.rs