Džaka se ne smiruje: Pevali mu o Jašariju i Rugovi, a njegova reakcija razbesneće mnoge (VIDEO)

|

Skandalima sa Granitom Džakom nigde kraja. Švajcarski fudbaler albanskog porekla ovoga puta u Londonu i to u društvu albanskog pevača Amarilda Ndreče opet je provocirao Srbe.

Ovaj muzičar je objavio snimak iz kluba u kome sedi pored Granita Džake i peva mu pesmu u kome pominje Adema Jašarija, Ibrahima Rugovu i vređa Srbe. Na snimku koji je videlo preko 800.000 ljudi videlo se kako se Džaka smeška, a pevač je ui komentaru ostavio deo pesme:

“Pobedio Srbiju loptom, onda slavi sa imenom legendarnog Adama Jašarija na grudima. Čast mi je zbog jednog Albanca, Granita Džake”, deo je pesme.
Kako je ta scena izgledala možete pogledati na snimku OVDE.

Inače, nakon utakmice sa Srbijom, Džaka je slavio u dresu sa imenom Jašarija. Navodno je to uradio upravo zbog igrača koji je nosio dres sa brojem 26 Ardona Jašarija.

“Ne, nikakva politička pozadina. Došao je u mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio”, tada je rekao Granit Džaka i ovom izjavom izbegao kaznu FIFE.

Izvor: mondo.rs