Dnevni horoskop za 30. avgust 2022. Strelčevi, nikako da uskladite svoje želje i potrebe

|

Ovan

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Bik

Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Posao: Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Zdravlje: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Posao: U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku i bez dodatnih komplikacija. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Rak

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti. Posao: Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Devica

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao: Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek najbolje rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Škorpija

Ljubav: Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Zdravlje: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.

Strelac

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Ribe

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja ljubomore deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost.