Dnevni horoskop za 24. decembar 2022: Ovan pred iskušenjem, Škorpiji se vraća stara ljubav i problemi

|

Ovan

Zahvaljujući vašem dobro osmišljenom poslovnom potezu, ovaj dan doneće vam zapažen finansijski uspeh. Sve više vas privlači osoba za koju unapred znate da je zauzeta. Tajna veza je na pomolu. Nesanica.

Bik

Akcenat tokom ovog dana je na finansijama. Bolje bi bilo da odluke donosite na timskom nivou, jer će postojati mogućnost previda. Danas možete naići na problem u komunikaciji sa partnerom i ukućanima. Neko će morati da pristane na kompromis. Bolovi u grlu.

Blizanci

Početak rada na novom projektu i sklapanje bitnog sporazuma koji vam može doneti unapređenje finansijske situacije. Slobodni Blizanci danas mogu da obnove komunikaciju sa svojom bivšom ljubavi. Nastavak ljubavne priče. Alergija.

Rak

Na vašem poslovnom planu danas može doći do konflikta i nesporazuma u odnosu sa kolegama. Danas će vam poći za rukom da ostvarite važan zajednički cilj sa partnerom. Vaš odnos je pun razumevanja. Problemi sa kolenima.

Lav

Ovaj dan može vam doneti uspeh kroz primenu vaših najsmelijih i najoriginalnijih ideja. Posvetite više vremena voljenoj osobi, inače će doći do sve većeg otuđenja. Slobodni pripadnici znaka danas mogu da se zaljube na prvi pogled. Pad imuniteta.

Devica

Ovaj dan može vam doneti nesuglasice sa nekim kolegama na poslu. Pazite se manipulativnih osoba u radnom okruženju. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa vrlo zanimljivom i privlačnom osobom preko prijatelja. Ne prija vam jaka, začinjena hrana.

Vaga

Ovaj dan može da protekne u znaku kraćeg poslovnog puta. To vam može doneti uspešno zaključenje poslovnog sporazuma. Prijatno iznenađenje može da vam priredi prijatelj koji će vam otkriti svoja prava osećanja. Prehlada.

Škorpija

Pritisak od strane nadređenih da što pre završite rad na projektu može vam stvoriti dodatnu tenziju. Povratak bivše ljubavi u vaš život može vam doneti stare dileme i pokrenuti raniji problem koji ste imali u vezi s njim. Variranje pritiska.

Strelac

Planetarni aspekti u vašem polju poslovanja unosi nove elemente u vašoj radno okruženje. Novo poglavlje u karijeri. Strelčevi mogu da naiđu na nesporazume i nesuglasice u odnosu sa partnerom. Situacija zahteva kompromisna rešenja. Obratite pažnju na hormone.

Jarac

Ovaj dan će vam doneti iznenadno poslovno putovanje i sklapanje ugovora o saradnji. Primenite svoju veštinu pregovaranja. Vaš odnos sa voljenom osobom obeležava atmosfera harmonije i međusobnog razumevanja. Reumatske tegobe.

Vodolija

Ovaj dan može vam doneti izoštrenu intuiciju, pa će vaš poslovni potez imati dugoročne dobre efekte po vaše finansije. Zauzete Vodolije u ovom periodu mogu da prevaziđu neki svoj stari zajednički problem. Planirate odlazak u neki spa centar.

Ribe

Danas počinjete sa radom na nekom dugoročnom projektu. Očekuje vas finansijski dobitak. Ovaj period može vam doneti situaciju u kojoj ćete se osećati neshvaćen ima od strane vašeg partnera. Bolovi u lumbalnom delu kičme.

Izvor: glossy.espreso.co.rs