Preminula Svetlana Dragijević: Ostala sama i bolesna nakon hapšenja sina i muža

|

Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, kako Kurir saznaje, preminula je danas u svom porodičnom domu u Zlotu.

“Njoj je danas iznenada pozlilo i ona je preminula u svojoj kući u kojoj je inače od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora”, kaže izvor za Kurir.

Svetlana je ranije za medije pričala da ne veruje da je njen sin ubio Danku. Takođe, ona je isticala da je bolesna i da je lošeg zdravlja.

“Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka, ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila, drugi je u zatvoru, Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umem”, govorila je tada Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa nezna i dobila status povlašćenog svedoka.

Izvor: kurir.rs