Partnerka Lazara Ristovskog progovorila o potomstvu: “Mi moramo da budemo primer…” – Anica podelila zanimljiv citat

|

Anica Lazić, 39 godina mlađa partnerka glumca Lazara Ristovskog, dokaz je da ljubav uvek pobedi. Ona i poznati glumac uživaju u romansi, a nedavno je poznati par bio na Maldivima, gde smo mogli da ih vidimo srećne i zagrljene.

Jutros je Anica Lazić čini se prvi put progovorila o potomstvu, ali na indirektan način.

“Mi moramo da budemo primer svega onoga što želimo da naša deca budu”, objavila je citat Anica Lazić, koja bi izgleda volela da se ostvari u ulozi majke.

Anica Lazić i Lazar Ristovski naišli su na brojne osude javnosti kada su potvrdili da su u emotivnom odnosu, a kritičarima je sporna razlika u godinama, odnosno problem je što glumac ima 71, a njegova izabranica uskoro 32 godine.

Iako se do sada par nije oglašavao po pitanju svoje, čini se, „zabranjene” ljubavi, Anica je rešila da stavi tačku na negativne komentare da je sa Ristovskim zbog karijere i na ružne reči koje joj ovih dana nemilice upućuju preko društvenih mreža.

Naime, Anica je sa pratiocima podelila niz privatnih poruka koje su joj stizale ovih dana, a u kojima ovaj neobičan par dobija podršku od mnogih ljudi.

Izvor: hellomagazin.rs