Cecine prije na meti komentara: “Zar se tako ide u porodilište” – Danijela podmladila lice, Nataša smršala

|

Ceca Ražnatović juče je po treći put postala baka. Bogdana i Veljko su pevačicu i sve čanove njihovih porodica obradovali još jednim dečakom kome su ponosni roditelji dali ime Isaija, po proroku iz Biblije.

Ceca Ražnatović ispred porodilišta našla se i pre nego što je njen unuk stigao na svet, a stigla je u pratnji sina Veljka. Po izlasku iz privatne klinike u kojoj se njena snajka porodila, pevačica nije skrivala sreću ni oduševljenje svojim trećim unukom.

“Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali . jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi”, rekla je Ceca.

U porodilište je posle Cece stigla i njena prija Danijela, kao i njena ćerka Nataša. Ono što su svi primetili je da su Rodićke bile nasmejane i lepše nego ikada. Ipak, Natašinu odevnu kombinaciju mnogi su ocenili kao neprikladnu, jer se pojavila golog stomaka.

Danijela Rodić bila je raspoložena i za kratak razgovor s novinarima, pa je otkrila i na koga liči najmlađi Ražnatović.

“Sve je super i u najboljem redu. Beba liči na samog sebe”, rekla je Danijela sa osmehom na licu i kratko prokomentarisala Veljkovu izjavu da je Isaije pravi Ražnatović:

“Pa dobro, menja se to”, rekla je kroz smeh Bogdanina majka.

Ceca je u porodilište stigla u opuštenom, ali preskupom izdanju, a ni njene prije nisu zaostajale za njom. Primetno je da je Bogdanina sestra Nataša drastično smršala i da je figuru dovela do savršenstva, što je pokazala kratkom majicom, na čemu su joj mnogi zamerili.

Veljkova tašta Danijela, uvek pozitivna i nasmejana izgledala je lepše nego ikad, a izgleda da se podvrgla nekom estetskom tretmanu podmlađivanja lica.

Izvor: svet-scandal.rs