Isidora objavila sliku sa ocem: Mnogi će se iznenaditi koliko je tast stariji od zeta Sergeja Trifunovića

|

Glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora Mijanović, venčali su se 12. maja, na praznik Svetog Vasilija Ostroškog, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Nakon crkvenog venčanja, slavlje su za najbliži krug prijatelja upriličili u jednoj kafani. Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamno sive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

Slavlje je bilo organizovano u tajnosti, a fotografije su tek dan nakon venčanja počeli da objavljuju. Isidora je objavila jednu zanimljivu sliku sa proslave, na kojoj pozira sa ocem.

Njih dvoje uslikao je neko sa strane, dok su sedeli za stolom, a ona mu pokazivala nešto na telefonu. Inače, njen otac Zoran, samo je 13 godina stariji od Sergeja.

O romansi Sergeja i Isidore javnost je brujala danima, a sve je iznenadila vest da su brzo stali na ludi kamen, iako je glumac ne tako davno zaprosio svoju lepšu polovinu.

Nekoliko sati nakon udaje za Sergeja, Isidora je javno “saopštila” važnu odluku i promenu – od sada se preziva Trifunović!

Izvor: telegraf.rs