Dnevni horoskop za 22. oktobar 2022. Blizanci pokažite svoju kreativnost, Devica pozitivno utiče na okolinu

|

Ovan

Ne bi trebalo da gajite lažne nade. Sigurno je samo ono što je zaista provereno. Nemojte se vezivati za jedan tim sa kojima sarađujete, dopustite sebi širok pogled kod poslovnog angažovanja. Koncentracija vam nije najbolja, poradite na tome.

Bik

Mišljenja ste partner nešto krije od vas, te je vaše raspoloženje mrzovoljno. Nemojte kriviti druge za vaš poslovni neuspeh, nemojte biti nepravedni prema nekoj osobi koju i ne poznajete dovoljno. Izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

Pokažite voljenoj osobi da biste voleli da razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Nemojte brinuti oko tuđih problema već svoju kreativnost usmerite ka ostvarenju vaših ciljeva. Naspavajte se, prijaće vam da se odmorite.

Rak

Budite malo promišljeni u odnosu sa bliskom osobom, i pažljivije osmotrite ponašanje partnera, kako biste dešifrovali skrivene poruke. Nemojte se previše opustati u odnosu sa poslovnim saradnicima, smislite nešto drugačije kako biste pokazali svoju profesionalnost. Dozvolite sebi da iz vas izadje pozitivna energija kojom ste se napunili.

Lav

Ako se ponašate tajanstveno u prisustvu voljene osobe, budite njegovu sumnju. Izbegnite to, kako ne bi došlo do bespotrebnih konflikta. Nema promena na poslovnom planu, bez obzira na sav vaš trud. Porazgovarajte sa neki, prijaće vam psihološka relaksacija.

Devica

Kako bi sve bilo u najboljem redu, potrudite se da pokažete dobre manire i volju u odnosu sa partnerom. Optimista ste, što vam omogućava široku afirmaciju sa poslovnim saradnicima. Vaša pozitivna energija deluje podsticajno na okolinu.

Vaga

Ne potiskujte vaše želje, jer postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti lepe ljubavne odnose. Dobijate informacije koje potvrđuju vaša očekivanja o daljem razvoju događaja na poslu. Uživajte u stvarima koji vam utiču na pozitivno raspoloženje.

Škorpion

Razmislite malo kako biste mogli da obradujete vašeg partnera. Vašoj okolini govorite o stvarima koje dobro poznaju, ali ne žele da ih prihvate. Usmerite vašu energiju u pravom smeru.

Strelac

Trebalo bi možda partneru da se izvinite, jer ste zanemarili njegova osećanja. Smislite kako da se iskupite voljenoj osobi. Vaši poslovni saradnici imaju dobru strategiju, pa bi trebalo da prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka dobrim rezultatima. Uskaldite misli sa osećanjima.

Jarac

Stalo vam je mnogo do nekoga , ali emocije danas zavise od raspoloženja te osobe. Ne želite da pokažete na šta ste slabi. Okolina ne shvata vaše ozbiljne namere i napore koje ulažete da biste ostvarili poslovne ciljeve.
Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Brinete bespotrebno zbog nečijeg ponašanja. Ne možete da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa partnerom. Zainteresovani ste za poslove koji će vam doneti novčanu nadoknadu. Ulepšajte svoje raspoloženje.

Ribe

Nemojte potiskivati u sebe vaše emocije i potrebe, već budite uporni pred svojim partnerom. Vaše reci nisu dovoljne da ostavite pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Ne opterećujte se nepotrebnim sumnjama.

Izvor: 24sedam.rs