Dnevni horoskop za 21. decembar 2022. Vodolije se suočavaju sa promenama, Ovnovi preterano ambiciozni

|

Ovan

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Bik

Ljubav: Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Posao: Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Rak

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Posao: Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Lav

Ljubav: Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Posao: Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Devica

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Uvek postoji zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da Vas uslovljava. Budite promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Strelac

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Posao: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni. Zdravlje: Izbegavajte različita psihofizička opterećenja.

Jarac

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Posao: Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.