Dnevni horoskop za 20. oktobar 2022. Lavovi, preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak

|

Ovan

Ljubav: Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. Posao: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga

Bik

Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Posao: Delujete optimistično i ocekujete pozitivne odgovore. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhitri. Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Posao: Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Devica

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da Vas vezuju iste emotivne potrebe. Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Zdravlje: Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

Ljubav: Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Posao: Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vesto brani svoje poslovne interese. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

Strelac

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Posao: Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Jarac

Ljubav: Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Ljubav: Između Vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Posao: Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promenite poslovnu taktiku. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.