Dnevni horoskop za 2. septembar 2022. Ovnove danas čeka težak dan, Rakovi u ljubavnoj dilemi

|

Ovan

Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva. Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore. Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Bik

Ljubav: Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Posao: Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Zdravlje: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Blizanci

Ljubav: Delujete zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način prikrivate svoju unutrašnju nesigurnost. Posao: Zaneti ste idejom o poslovnom dobitku. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Ljubav: Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Ljubav: U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se. Posao: Koristite suviše stroge kriterijume kako biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspeh. Pre ili kasnije, morate da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.

Vaga

Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Posao: Važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Škorpija

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Ljubav: Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Posao: Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko menja Vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Ribe

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.