Dnevni horoskop za 2. avgust 2022. Ovnovi, obratite pažnju na snove

|

Ovan

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Ljubav: Partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Posao: Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u Vašu korist. Posao: U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Zdravlje: Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Rak

Ljubav: Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Lav

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Devica

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada Vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje ponašanje. Posao: Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte sve situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Posao: U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju. Međutim, mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Zdravlje: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Jarac

Ljubav: Ako dobijate »loš signal«, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj pred saradnicima, ali postoje situacije koje prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Zdravlje: Važno je da se psihološki rasteretite od suvišnih briga, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja ljubomore deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost.

Ribe

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Posao: Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima, lako mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna.