Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. Ribe, vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane – Ovnovi se nalaze u dilemi

|

Ovan

Ljubav: Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Bik

Ljubav: Trenutno, ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost. Posao: Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Blizanci

Ljubav: Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Posao: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Rak

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Vaga

Ljubav: Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpija

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji. Posao: Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju. Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Strelac

Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Jarac

Ljubav: Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Posao: Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savesti. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Posao: Okolina pomaže zajedničkom uspehu i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Zdravlje: Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.